İnsta360 Go Güncelleme

Insta360 GO Şimdi Yeni FPV Kamera Moduyla 5 Dakika Videoları Kaydediyor


Insta360 bugün Insta360 GO iOS ve Android uygulamaları için heyecan verici yeni bir FPV kamera modu duyurdu. Uygulamanın en son sürümü ile, GO artık bir FPV uçağına monte edildiğinde sürekli olarak beş dakikaya kadar video kaydedebilirsiniz .

Yeni 5 dakikalık kayıt özelliği Insta360 GO'yu drone pilotları için mükemmel FPV kamera yapıyor. Küçük 20 gramlık çerçevesiyle GO'ya en küçük FPV uçağı bile monte edebilirsiniz.

Daha önce erişilemeyen yerlere uçun

Insta360 GO ile, inanılmaz derecede dar konumlara erişmeye devam ederken FPV drone'unuzdan yüksek kaliteli, stabilize edilmiş görüntüler yakalayabilirsiniz Insta360 GO ile çekilen ve daha büyük bir drone veya kamera ile imkansız olan bu çekimlere göz atın: 

GO'nun FlowState stabilizasyonu, drone'nuzu ne kadar hızlı daldırırsanız, daldırırsanız ve yuvarlarsanız sarsıntılarınızı sabit tutar. Ve bu FPV kamera ile kaliteden ödün vermenize gerek yok - Insta360 GO 1080p videolar kaydediyor .

Dostum, kamera kalitesini 20 grama yakın bir şeyde bulamıyorsunuz. Ve FlowState Stabilizasyonunu inşa etmek sadece pastanın üzerindeki krema!

JASON SMALLİNG, 360 SÖYLENTİLER

FPV topluluğu inanılmaz mühendisler ve DIY şeytanlarla dolu. Bu nedenle GO için indirilebilir bir 3D görüntü dosyasıyla GO için kendi FPV kamera bağlantınızı  resmi web sitemizde  (Ürün Desteği — GO — Diğer altında) 3D yazdırmayı kolaylaştırdık .

5 dakikalık çekim modu, FPV drone monteli çekim için özel olarak optimize edilmiştir ve GO'ya ek soğutma gücü sağlamak için drone pervanelerinden yararlanır. GO, bir FPV drone ile eşleştirilmediğinde, modun günlük kullanım için tasarlanmadığını unutmayın. 

FPV modunu kullanmak için uygulamanızı şimdi güncelleyin

Mevcut Insta360 GO kullanıcıları için FPV modunu kullanmaya başlamak için uygulamanızı güncelleyin. Yazılım güncellemesi gerekmez. 

FPV modunu açmak için Insta360 GO uygulamasını açın ve GO PROFESSIONAL cihazınızı bağlayın. Ayarlar — GO düğmesi ayarları — —Kayıt uzunluğu'na basın ve “5 dk. (FPV modu)” seçimini yapın. Bu düğme ayarını başarıyla kaydettikten sonra, GO cihazının telefonunuzla olan bağlantısını kesin. 

GO'yu FPV uçağınıza bağladıktan sonra, GO'yu açın ve kayda başlamak için GO'ya bir kez basın (Not: telefonunuzla Bluetooth üzerinden kontrol ederken FPV modunda kayıt yapmaya başlayamazsınız). 

Sonra uçmaya başlayın ve epik FPV görüntüleri yakalayın!

Uygulama güncellemesini şimdi App Store'dan (iOS v1.4.0), Google Play Store'dan (v1.3.1) veya Insta360.com'dan indirin. Veya bugün Insta360 GO satın almak için resmi mağazamıza gidin.

Etiketler: İnsta360 Go Güncelleme
Nisan 29, 2020
Listeye dön
Kategoriler
Son Blog Yazıları
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı